webshop -

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

webshop

webshop

Ouwe Schoen Tenue

€ 25,00

Koop hier je Ouwe Schoen tenue om de sterren van de hemel te spelen in de iconische geel-zwarte kleuren. Bestel via de website of contact materiaalman Frans via zijn mail FransKraanen@hotmail.com of op 0681812317 zodat ook jij jezelf in het mooiste geel-zwarte tenue kan hijsen

Ouwe Schoen Trainingspak

€ 20,00

Als echte Ouwe Schoen fan kan een trainingspak natuurlijk niet aan je collectie ontbreken. Verschijn vanaf nu in stijl al je trainingen, wedstrijden en familie-activiteiten. Bestel via de website of contact materiaalman Frans via zijn mail FransKraanen@hotmail.com of op 0681812317.

Ouwe Schoen Tas

€ 25,00

NIEUW Bestel het nieuwste item uit de Ouwe Schoen collectie. Geen betere plek om je bezwete tenue te bewaren van zondag tot zondag dan in een echte geel-zwarte voetbaltas. Ouwe Schoen fan kan een trainingspak natuurlijk niet aan je collectie ontbreken. Verschijn vanaf nu in stijl al je trainingen, wedstrijden en familie-activiteiten. Bestel via de website of contact materiaalman Frans via zijn mail FransKraanen@hotmail.com of op 0681812317.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!